Denne appen fikser filtype-feil
Har du en fil som ikke kan åpnes, enten fordi Windows har mistet definisjonen av filen eller fordi filtypen er ukjent? Da kan denne appen kanskje hjelpe deg.

Les også: Programvare-porten

Slike problemer kan skyldes flere ting. Det kan være et program som ikke er kompatibelt med Windows eller det kan skyldes skadelige programmer.

Støtter over 25 filtyper

File Association Fixer Tool for Windows 10 er en gratis app som kan brukes til å fikse slike problemer. Denne appen skal kjenne igjen over 25 populære filtyper inkludert BAT, CAB, CMD, COM, EXE, IMG, INF, INI, ISO, LNK, MSC, MSI, REG, ZIP, VBS, SCR, VHD, THEMEPACK, THEME og TXT.

Start med å virusskanne PC-en

Hvis du i utgangspunktet har problemer med en filtype bør du starte med å virrusskanne PC-en. Du finner tips om antivirus i vår guide. Saken er nemlig at problemet kan skyldes virus.

Last ned og bruk

Appen «File Association Fixer Tool» er svært enkel å bruke – du finner den på majorgeeks.com – klikk på «Download@MajorGeeks» under «DOWNLOAD LOCATIONS». Vær oppmerksom på at denne appen støtter kun Windows 10. Pakk opp ZIP-filen og kjør installasjonsfilen. Du får da opp et vindu hvor du rett og slett klikker på en filtype du har problemer med på din PC. Du vil så få opp et lite «Fixed!»-vindu dersom problemet er fikset.

Feilreaksjon av Windows Defender

Det kan hende at antivirusprogrammet Windows Defender reagerer på File Association Fix Tool. Det er dessverre ganske vanlig at Windows Defender reagerer på apper som ikke er laget av Microsoft – les mer om det i vår artikkel. Vi skannet vår PC med både Windows Defender og Malwarebytes og de fant ingen trusler selv om File Association Fix Tool er installert.

Hvis du får opp et «Windows beskytter PCen»-vindu kan du bare klikke på «Mer info»-lenken og klikke videre på «Kjør likevel»-knappen.

Kilde: intowindows.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.