Elements for amatørfotografen
Adobe Photoshop Elements er en rimelig fotoapp for amatørfotografer og andre som er ute etter et rimelig alternativ for bilderedigering.

Les også: Fotoapper for alle

Dette er selvstendig programvare som ikke er en del av den store programpakken Creative Suite. Brukere som abonnerer på Adobe Creative Suite må altså betale full pris for Adobe Elements.

Funksjoner i Elements

Dette er noen av muligheten i Adobe Elements 2018:

 • Adobe Elements Organizer
  Har du tatt såpass mange bilder at du har problemer med å finne beste bildene dine? Denne funksjonen hjelper deg – den finner de beste bildene basert på blant annet kvalitet, ansikter og objekter.

 • Guided Edits
  Dette er en samling av verktøy som gjør det enkelt å gjennomføre redigeringer som i utgangspunktet virker kompliserte. Dette kan for eksempel brukes til å sette sammen to bilder for dobbelteksponering eller legge til kunstneriske effekter i bildene, for eksempel akvarell.

 • Lysbildefremvisning
  Lysbildefremvisninger er en populær måte å vise frem bildesamlingen din. Denne funksjonen har fått en overhaling i Elements 2018.

 • Open Closed Eyes
  Denne funksjonen gjør det mulig å kopiere åpne øyne fra ett bilde og lime det inn i et annet bilde som er tatt av samme personen med lukkede øyne. Dette skal programmet kunne gjøre på en ganske naturlig måte. Denne funksjonen er lagt inn med tanke på barn som ofte lukker øynene når de blir avbildet.

 • Auto Selection tool
  Dette er en ny funksjon som gjør det enkelt å fjerne bakgrunn. Når du har fjernet bakgrunnen kan du bruke funksjonen Replace Background til å kopiere en bakgrunn fra et annet bilde.

Du finner detaljene på adobe.com.

Kjøp eller last ned og prøv

Adobe Photoshop Elements 2018 er tilgjengelig for 980 norske kroner på adobe.com. Du kan eventuelt laste ned programmet som du kan prøve gratis – du finner den på adobe.com.

Du finner laveste pris på prisguiden.no og prisjakt.no. Laveste pris er i skrivende stund 749 NOK (fullversjon for Windows eller Mac).

Video

Dette er en introduksjonsvideo for Adobe Elements 2018:

Kilde: Adobe.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *