Nå kan du tegne på skrivebordet!

Det finnes ganske mange apper som gjør det mulig å sette forskjellige ting og tang på skrivebordet i Windows.

Les også: Rainmeter

Har du lyst å tegne direkte på skrivebordet er Desktop Graffitist en artig app, men tegningene blir ikke lagret.

Desktop Graffitist

Med Desktop Graffitist kan du tegne på skrivebordet, men tegningene blir ikke permanent. Du kan trykke på Esc-tasten for å fjerne tegningen og gå tilbake til normalt skrivebord.

Du finner Desktop Graffitist på snapfiles.com – klikk på Download Desktop Graffitist-lenken, klikk videre på Download Desktop Graffitist 1.0.0.6. Deretter kan du lagre og kjøre installasjonsfilen, godta lisensavtalen (I Agree), klikk på Next og deretter Install. Klikk til slutt på Next for å avslutte installasjonsprosessen og til slutt Finish.

Slik virker appen

Du kan starte appen via startmenyen (eller via søkevinduet) i Windows – du finner Desktop Graffitisk øverst. Det er bare å klikke på appen for å starte den. Du kan eventuelt høyreklikke på den for å feste appen ved startmenyen.

Hvis du har startet Desktop Graffitist kan du rett og slett starte å tegne på skrivebordet. Standardfargen er svart så du kan høyreklikke på skrivebordet for å endre farge, for eksempel hvit eller rød eller en annen farge.

Desktop Graffitist er ganske enkel i bruk og byr ikke på omfattende valgmuligheter, men dette er en artig mulighet. Det er bare å trykke på ESC-tasten på tastaturet for å gå tilbake til normalt skrivebord. Tegningen blir slettet – den kan ikke lagres.

Kilde: roggel.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.