Black Friday 2023

Black Friday er en årlig handledag med mange tilbud i USA og Canada. Ganske mange butikker i Norge har også tilbud denne dagen.

Les også: Netthandel-guide

24. november

Den offisielle dagen for Black Friday er fredag 24. november, men mange butikker er allerede i gang med salget. På denne siden får du en oversikt over noen av tilbudene.

Les også: Slik lever du billig!

Ikke la deg lure

Mange av tilbudene er gode men ikke alle. Det kan være lurt å sjekke priser på nettet før du eventuelt handler. En vare som er på «tilbud» er ikke nødvendigvis den billigste. Det er også uheldig hvis du kjøper noe du faktisk ikke trenger, altså at du kjøper noe kun fordi det er på tilbud.

Hvert år viser det seg at butikkene setter opp prisene i dagene og ukene før Black Friday. Dermed er prisene i virkeligheten ikke så lave på Black Friday som de ser ut til å være. Butikkene prøver med andre ord å lure kundene. Det samme skjer i 2023, melder nettstedet e24.no.

Det du kan gjøre er å sjekke prishistorikken til et bestemt produkt som en butikk sier at er på salg. Både Klarna.com og Prisjakt.no tilbyr denne funksjonen. Du finner prishistorikken via Statistikk-lenken for et bestemt produkt.

Adobe Creative Cloud

Du kan i skrivende stund få Adobe Creative Cloud til halv pris. Du finner tilbudet på adobe.com.

Norske butikker

Ganske mange norske butikker er med på Black Friday. Dette er en liste over noen:

Andre nettsteder med oversikt

Her finner du flere Black Friday tilbud:

Kilde: Wikipedia

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *