Black Friday 2019

Black Friday er en årlig handledag med mange tilbud i USA og Canada. Ganske mange butikker i Norge har også tilbud denne dagen.

Les også: Kjøpeguide for netthandel

29. november

Den offisielle dagen for Black Friday er fredag 29. november. Her får du en oversikt over noen av tilbudene.

Ikke la deg lure

Mange av tilbudene er gode men ikke alle. Det kan være lurt å sjekke priser på nettet før du eventuelt handler. En vare som er på «tilbud» er ikke nødvendigvis den billigste. Det er også uheldig hvis du kjøper noe du faktisk ikke trenger, altså at du kjøper noe kun fordi det er på tilbud.

Butikker setter opp prisene før Black Friday og julehandelen, ifølge en undersøkelse Prisguiden har gjort. Les mer på nrk.no (fra 2018).

Dagens Næringsliv melder om det samme i 2019. Det viser seg at to av tre nettbutikker har økt prisene før Black Friday-handleuke – og dermed kan du som kunde bli lurt.

Det du kan gjøre er å sjekke prishistorikken til et bestemt produkt som en butikk sier at er på salg. Både Prisguiden.no og Prisjakt.no tilbyr denne funksjonen, men den vises litt forskjellig – på Prisguiden ser du prishistorikken på samme siden som et aktuelt produkt, men på Prisjakt må du klikke på Statistikk-lenken.

Adobe Creative Cloud

Adobe har allerede nå lagt ut et Black Friday-tilbud på sitt Creative Cloud-abonnement. Les mer i vår artikkel. Les mer om Adobe Creative Cloud i vår guide.

Norske butikker

Ganske mange norske butikker er med på Black Friday. Dette er en liste over noen:

Andre nettsteder med oversikt

Her finner du flere Black Friday tilbud:

Kilder: Wikipedia, Abcnyheter.no

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.