Fotoapp for deg som liker dramatiske bilder
Selskapet Skylum Software skal etter planen lansere Aurora HDR 2019 i oktober og det er en fotoapp for deg som liker dramatikk i bildene dine, det vil si dramatikk i farger og toner.

Les også: Fotoapper for alle

Aurora HDR 2019

Den nye fotoappen bruker kunstig intelligens for å kunne øke dramatikken i bildene. Det dreier seg om en ny HDR-motor som kan analysere flere bilder for et optimalisert resultat.

Den nye HDR-motoren er blitt finjustert ved å teste mange tusen bilder – hensikten er å få frem mest mulig naturlig resultat. Den nye appen kan blant annet brukes til å korrigere feil i eksponering.

Hva er HDR?

HDR-teknikken går ut på at du tar tre eller flere bilder av det samme motivet, men med forskjellig eksponering. Du bruker så Aurora HDR til å sette sammen bildene i ett bilde. Denne teknikken gjør at et bilde får tak i mer informasjon (flere toner) enn når du tar kun ett bilde av det samme motivet.

Programmer som Photoshop og Lightroom har en innebygd HDR-funksjon, men Aurora HDR 2019 skal gi deg mer kontroll over resultatet.

Lanseres i oktober

Aurora HDR 2019 kan i dag forhåndsbestilles for 89 USD (740 kroner). Appen skal etter planen lanseres torsdag 4. oktober og da blir prisen satt opp til 99 USD (825 kroner). Du finner detaljene på skylum.com.

Kilde: dpreview.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *