AdwCleaner fjerner uønskede programmer – enkelt og raskt
Malwarebytes tilbyr verktøyet AdwCleaner som fjerne adware, verktøylinjer, programmer som kinapper nettlesere og programmer av typen PUPs (Potentially Unwanted Program = potensielt uønsket program).

Les også: Antivirus-guide

Dette programmet er et resutat av et oppkjøp i 2016. Malwarebytes kjøpte nemlig opp AdwCleaner, men bruker i tillegg egen teknologi for finne og fjerne uønskede programmer.

Brukervennlig, rask og krever ikke installasjon

AdwCleaner er raskt og krever ikke installasjon. Det er i tillegg ganske brukervennlig. For ordens skyld, du bør avslutte arbeid på datamaskinen og avslutte alle programmer du kjører ellers på datamaskinen før du setter i gang med AdwCleaner.

Du kan laste ned programmet fra malwarebytes.com/adwcleaner, kjøre programfilen og aksepterer (I Agree) lisensavtalen. Da får du opp programvinduet. Har du brukt programmet før kan det hende at du blir bedt om tilbakemelding – du kan enten gi programmet en karakter eller du kan klikke på krysset i meldingen for å fjerne den. Nå er det bare å klikke på Scan Now og programmet skanner datamaskinen.

Krever omstart

Du får etter hvert opp et vindu med Result og du får en liste over eventuelle funn av potensielt uønskede programmer. Her er det bare å klikke på Clean & Repair og du får til slutt beskjed om å restarte datamaskinen dersom programmet finner noe. Klikk på Clean Restart Now for å restarte. Når datamaskinen starter på nytt får du opp et programvindu med resultatet av skanningen. Du kan bare lukke vinduet eventuelt klikke på View Log File for å se resultatet.

Last ned

Du finner AdwCleaner på malwarebytes.com/adwcleaner.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *