Adobe Creative Cloud til halv pris

Adobe har nå salg på Creative Cloud-pakken. Du kan nå få 30 apper til halvpris!

Les også: Hva er Adobe Creative Cloud?

Pakke med 30 apper

Adobe Creative Cloud er en pakke med hele 30 programmer og tjenester som du kan abonnere på. Du betaler fast pris hver måned og får da tilgang til programmer som Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Dreamweaver og Bridge.

Les også: Test av 40 fotoapper!

Er det verdt det?

Det kommer helt an på om du faktisk bruker programmene i pakken. Har du bruk for flere av programmene er det absolutt verdt det. Har du vurdert å abonnere på pakken har du nå sjansen.

Har du derimot ikke tenkt å bruke progammene daglig er dette tilbudet nok ikke noe for deg. Skal du for eksempel kun bruke Photoshop har du en mulighet til å kjøpe en såkalt Foto-pakke som koster 117 NOK per måned – fotopakken inkluderer både Photoshop og Lightroom og du finner den på adobe.com.

Løp og kjøp

Vanlig pris er 615 NOK per måned for hele pakken, men tilbys nå for 307 NOK per måned, altså 50 prosent mindre enn fullpris. Dette tilbudet gjelder i tre måneder, det vil si du betaler 307 NOK per måned i tre måneder. Etter denne perdioden er det full pris. Du finner tilbudet på adobe.com. Vær klar over at dette tilbudet gjelder kun brukere som ikke abonnerer på Adobe-pakken fra før. Klikk på «Se vilkår» for mer informasjon.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *