Lag presentasjoner med Adobe Spark

Adobe Spark er en tjeneste som kan brukes til å lage ulike typer presentasjoner som bilder, videoer og nettsideprosjekter. Adobe Spark er gratis i den enkle versjonen, men du må betale for avanserte funksjoner.

Adobe Spark

Du finner Adobe Spark på spark.adobe.com – du kan klikke på «Kom i gang gratis» for å starte tjenesten. Denne tjenesten krever registering, men du kan bruke andre registeringer for å logge deg inn.

Du kan velge å logge deg inn via Google, Facebook eller Adobe. Har du allerede Adobe Creative Cloud er du allerede registrert, men du kan som sagt logge deg inn på andre måter.

Hva brukes den til?

Adobe Spark kan brukes til å lage bilder, prosjekter for nettsider og sosiale medier eller for deling av prosjekter andre steder. Du kan også bruke den til å lage logoer. Grafikken kan være kombinasjon av et bilde og tekst, eventuelt kombinasjon av flere bilder som bildekollasj. Den kan også være en video med lydspor.

Du kan bruke Adobe Spark til å fortelle en historie med tekst, bilde, lyd og/eller video. Når du har logget deg på Adobe Spark skal du klikke på et pluss-tegn (+) øverst for å opprette et nytt prosjekt.

Videre kan du klikke på ett av forhåndslagde prosjektene for å redigere disse videre. Eller du kan lage ditt eget prosjekt ved å klikke på Start from scratch øverst til høyre. Velg Graphic hvis du skal lage et bilde, velg Web Page hvis du skal lage noe for en nettside eller velg Video hvis du skal lage en video. Etter dette er det bare å følge instruksene på skjermen.

Priser

Adobe Spark finnes i følgende prisklasser.

  • Starter Plan er gratis. Du kan lage gratis prosjekter, men mangler avanserte funksjoner. Gå til spark.adobe.com og klikk på Kom i gang eller Get Started. Du kan velge å logge seg inn via Google, Facebook, Adobe ID eller du kan velge å registrere deg. Denne planen er gratis.

  • Prisen er 9,99 USD (86 NOK) per måned for enkeltpersoner. Gratis de første 30 dagene. Inkluderer avanserte funksjoner.

Du finner detaljene på adobe.com.

Les også: Guide: Adobe Creative Cloud

Har du Adobe Creative Cloud er Adobe Spark inkudert.

Les mer om Adobe Spark på adobe.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *