Last ned 200 GB gratis kurs

Nettsamfunnet 3D Buzz har blitt brukt for utviklere og designere for å dele sine prosjekter til dem som er interessert i dette.

Les også: Gratis kurs

Nå er dette nettsamfunnet lagt ned og du kan nå laste ned over 200 GB med kurs om ulike temaer som Photoshop, GIMP, JavaScript, C++, design og mange andre temaer.

Last ned

Nå kan altså laste ned det som finnes på nettstedet av ulike typer kurs.

For å laste ned dette må du bruke en torrent-klient, for eksempel BitTorrent – hvis du velger dette programmet bør du være oppmerksom på å klikke på Decline når du får opp et tilbud om å installere Avast-antivirus. Du finner selve torrent-filen på 3dbuzz.com.

Du bruker torrent-klienten til å laste ned torrent-filen og kan så velge å lagre alt innholdet i en bestemt mappe. Husk at dette bruker over 200 GB med lagringsplass så du må lagre det på et sted som er stort nok, for eksempel ekstern harddisk.

Det dreier seg om en stor mengde videofiler som er pakket inn i ZIP-filer. Det kan ta flere timer å laste ned dette, men det vil avhenge av hvor rask internett-linje du har og hvor rask disk du bruker for å laste det ned.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.