YouTube har fått en ansiktsløftning

Google har nå gjort store enringer i brukergrensesnittet til videonettstedet YouTube. Det nye designet er foreløpig ikke blitt en standard, men du kan teste ut det nye designet nå hvis du ønsker det.

Les også: YouTube-guide

Blant endringene er at nå kan alle som ønsker det teste ut såkalt «Dark Theme» – et mørkere grensesnitt. Google mener det nye grensesnittet gjør YouTube enklere å bruke.

Prøv selv!

Det du trenger å gjør for å teste ut det nye grensesnittet er å besøke youtube.com/new og klikke på knappen «SJEKK UT DEN NYE VERSJONEN».
Klikk videre på menykanppen øverst til høyre på YouTube-nettsiden og velg Nattmodus og klikk på knappen for å aktivere. I denne modusen gjøres de lyse overflatene på siden mørkere.

Du kan eventuelt gå tilbake til det klassiske designet hvis du ikke liker det nye. Vær klar over at denne innstillingen virker kun på den aktuelle nettleseren. Hvis du tester ut dette på en annen nettleser må du endre innstillingene en gang til.

Det nye grensesnittet innebærer renere design og en mulighet til å aktivere «Dark Theme». Nettstedet skal også være raskere og mer fremtidsrettet.

Kilder: , betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *