Her er WordPress-oppdateringen mange har ventet på




Den store oppdateringen for WordPress ble lansert i begynnelsen av desember. Nå er WordPress 5.0.2 endelig klar – den retter en del feil som oppdaget ved første lansering og gjør WordPress mer stabil.

Les også: WordPress 5.0

WordPress 5.0.1 ble riktignok lansert for noen dager siden, men denne versjonen kom med en rekke viktige sikkerhetsoppdateringer.

WordPress 5.0.2

WordPress 5.0.2 skal altså fikse en rekke feil som ble oppdaget i versjon 5. Den viktigste feilen og som de fleste brukere klaget over er hastigheten, det vil si versjon 5.0.2 skal være raskere. Det er også fikset mange feil i blokker.

Slik oppdaterer du

Har du allerede oppdatert til WordPress 5 vil versjon 5.0.1 og 5.0.2 installeres automatisk. Har du imidlertid bestemt deg for å vente med å oppdatere til WordPress 5.0 tidligere kan du nå oppdatere til WordPress 5.0.2 via en lenke i kontrollpanelet i WordPress.

Du kan beholde det gamle systemet

Vær klar over at dersom du er misfornøyd med det nye redigeringssystemet Gutenberg har du muligheten til å installere utvidelsen Klassisk redigering – du finner den på wordpress.org. Denne utvidelser fjerner Gutenberg og erstatter den med den gamle systemet. Du kan bruke denne så lenge du ønsker – den skal vedlikeholdes til år 2022.

Kilder: wordpress.org, wptavern.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.