Stor oppdatering for WordPress!

WordPress 4.7 er nå klar for nedlasting, og denne gangen med masse spennende nyheter, inkludert et flunkende nytt tema og enklere grensesnitt.

Les også: WordPress-skolen

WordPress 4.7

Dette er noen av nyhetene i versjon 4.7:
 • Nytt standardtema
  Twenty Seventeen er navnet på det nye standardtemaet i WordPress 4.7. Dette temaet er rettet mot bedrifter – det er delt i flere seksjoner på hovedsiden og inkluderer mange widgeter, navigasjonsmuligheter og sosiale menyer, også med mulighet for et logo.

  Videre kan temaet skreddersys med forskjellige farger og det er også tilpasset for multimediainnhold. Dette temaet skal fungerer uansett språk og uansett enhet.

 • Video Header
  Mulighet for plassering av video på toppen av siden, slik at nettsiden din blir lagt merke til, for brukere som foretrekker dette.

 • CSS med forhåndsvisning
  I WordPress 4.7 kan du skreddersy CSS med LIVE forhåndsvisning. Dermed kan du på enklere måte justere utssendet i et tema eller en utvidelse.

 • Enkel tilgang til språkversjoner
  Er det flere som bidrar til din WordPress-blogg eller en nettside, spesielt hvis de snakker ulike språk, kan bidragsyterne velge et annet språk enn de som administrerer WordPress. Det du må da gjøre er å installere flere språkversjoner, og disse språkene blir da tilgjengelige via kontrollpanelet i WordPress.

 • PDF-miniatyr forhåndsvisning
  Når du laster opp PDF-filer til bloggen eller nettsiden din, opprettes automatisk miniatyrbilder av filene, slik at det er enklere å skille disse filene fra hverandre.

Last ned WordPress

Bruker du WordPress fra før av kan du på en enkel måte oppdatere WordPress ved å klikke på en lenke. Du vil få en melding om dette i kontrollpanelet i WordPress. Ellers kan du laste den ned fra wordpress.org/download.

Kilde: wordpress.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *