Stor oppdatering for WordPress

wp2

WordPress 4.6 er klar for nedlasting, med kodenavnet «Pepper» til ære for jazzmusikeren Park Frederick «Pepper» Adams III. Den viktigste nyheten er at det er blitt enklere å redigere med WordPress.

Les også: WordPress-skolen

Dette er de viktigste nyhetene i WordPress 4.6:

  • Enklere oppdateringer
    Du kan fortsette å være på den samme siden mens du oppdaterer, installerer og sletter utvidelser og temaer. Du må altså ikke navigere bort fra den siden du bruker.

  • Innebygde skrifttyper
    Kontrollpanelet i WordPress benytter nå skrifttyper du allerede har. Det betyr raskere innlasting og at du vil føle deg mer hjemme på de enhetene du bruker.

  • Forbedret redigering
    WordPress har fått innebygget lenkesjekker. Har du laget en lenke til http://www.din_blogg.no/wordpress.org ved en feil? Nå sjekker WordPress automatisk at du ikke gjør det. Videre kan du gjenopprette innhold. Når du skriver, lagrer WordPress ditt innhold i nettleseren. Gjenoppretting av lagret innhold er enda enklere i WordPress 4.6.
Ta backup før du oppdaterer

Du kan installere de nye oppdateringen via kontrollpanelet i WordPress eller du kan laste den ned fra wordpress.org. Du bør ta backup av din WordPress-installasjon før du oppdaterer – les mer om dette i WordPress-guide.

Kilder: wordpress.org, venturebeat.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *