WordPress blir mer responsiv

wp

WordPress 4.4, med kodenavnet Clifford, er nå klart for nedlasting. Blant nyhetene er en mulighet for mer responsive nettsider/blogger, og den nye versjonen introduserer et nytt tema, nemlig Twenty Sixteen.

Twenty Sixteen

WordPress har fått et nytt standardtema med navnet Twenty Sixteen. Det er moderne variant av et klassisk bloggdesign.

Twenty Sixteen er laget for å se bra ut uansett hvilken enhet som brukes til å se på nettsiden/bloggen.

Responsive bilder

WordPress har nå endret måten bilder vises på nettsider/blogger. Bildene skal nå justeres etter hvilken enhet som brukes til å se på nettsiden/bloggen. Du skal ikke trenge å endre på temaet for at visningen skal bli bedre – justeringen skal skje automatisk.
Innhold fra andre nettsider

Det er nå enklere å legge inn innlegg fra andre WordPress-sider. Det eneste du trenger å gjøre er å legge nettadressen (URL-en) inn i redigeringsverktøyet i WordPress, og du skal da få opp forhåndsvisning av resultatet. For at dette skal virke må begge sidene ha WordPress 4.4 installert.

Les mer om nyhetene på wordpress.org.

Oppdater WordPress!

Har du nyere WordPress-versjon installert, skal den oppdateres automatisk. Dersom ikke dette har skjedd, kan du sette i gang oppdatering manuelt ved å klikke på en lenke i kontrollpanelet i WordPress. Det vil altså dukke opp en slik lenke når en ny oppdatering er klar. Du kan eventuelt laste ned WordPress manuelt fra wordpress.org.

Video

I denne videoen får du en oversikt over nyhetene i WordPress 4.4:


Kilde: WordPress.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *