Viktig oppdatering for WinRAR

Et komprimeringsprogram eller et pakkeprogram er noe man bare må ha, fordi ganske mye som last ned fra nettet tilbys på ZIP eller andre former.

Les også: Bandizip er vår favoritt

Kritisk sikkerhetshull

Det populære pakkeprogrammet WinRAR er nå tilgjengelig i ny versjon og denne gangen dreier det seg om fiksing av et alvorlig sikkerhetshull.

Dette sikkerhetshullet er såpass alvorlig at det gjør det mulig for angripere å på en enkel måte pakke ut skadelig programvare på PC-en din.

Det er uklart om dette hullet er blitt utnyttet av kriminelle, men faktum er at WinRAR er blitt lastet ned av 500 millioner brukere er det ikke usannsynlig at hullet er blitt utnyttet.

Nå er dette hullet altså blitt fikset og det er viktig å oppdatere WinRAR.

Last ned

Du finner WinRAR på rarlab.com – programmet er egentlig shareware, men du kan prøve det så lenge du ønsker før du eventuelt kjøper. Prisen er 299 DKK (392 NOK) – les mer på rarlab.com.

Hva er din favoritt?

Hvilket pakkeprogram bruker du? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen.

Kilde: theverge.com

You may also like...

1 Response

  1. Roy Østensen sier:

    Jeg har prøvd diverse komprimeringsprogrammer, men mitt foretrukne program har alltid vært 7-zip. På https://www.topattack.com/compare/7-zip-vs-bandizip/25/29 ser jeg imidlertid at Bandizip kommer bedre ut, så jeg vil absolutt prøve det ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *