Denne gratisappen beskytter PC-en din mot dataangrep

winpatrol2016

Vi bombarderes av uønskede programmer fra Internett, både fra sosiale tjenester som Facebook, via e-post, og fra skadelige nettsider. Ønsker du et program som overvåker truslene for deg kan WinPatrol være noe for deg.

Les også: Slik unngår du ransomware

WinPatrol er et populært vedlikeholdsprogram for Windows som blant annet kan brukes til å overvåke datamaskinen, og eventuelt varsle deg hvis det skjer noe unormalt.

Oversiktlig grensesnitt

Grensesnittet i WinPatrol er fanebasert og oversiktlig – du bare klikker på en fane for å få tilgang til de ulike funksjonene. WinPatrol gir deg tilgang til funksjoner som allerede er tilgjengelig i Windows, blant annet får du oversikt over programmer og tjenester som kjører i Windows.

Gratisversjonen av WinPatrol har følgende funksjoner:
 • Overvåker systemet
  Programmet har en sanntidsovervåking som kan oppdage uønskede programmer.

 • Kontrollerer oppstartprogrammer
  Du kan deaktivere eller fjerne uønskede programmer i PC-oppstarten.

 • WinPatrol husker din reaksjon på et varsel
  Etter hvert som du bruker WinPatrol over tid vil du få færre varsler, fordi WinPatrol husker hvordan du reagerte på en bestemt varsel.

 • Overvåking av nettlesere
  WinPatrol har oversikten over tillegg/utvidelser/verktøylinjer for din nettleser, og du kan fjerne noen av disse som er uønsket.

 • Fjerner skadevare
  WinPatrol gir deg oversikt over uønskede programmer på din PC slik at du eventuelt kan fjerne disse, hvis det finnes noen.

 • Fjerner tjenester
  WinPatrol gir deg oversikt over tjenester i Windows og du kan fjerne uønskede tjenester.

 • Fjerner informasjonskapsler
  Du kan fjerne uønskede informasjonskapsler.

Du finner detaljene på winpatrol.com.

God ytelse

WinPatrol er ikke ressurskrevende for PC-en. Den bruker kun rundt 7 MB minne når programmet kjører i bakgrunnen på vår PC.

Last ned

Du finner WinPatrol på winpatrol.com. Selve nedlastingslenken finner du på winpatrol.com/mydownloads – installasjonsfilen er wpsetup.exe. Du finner en direktelenke til installasjonsfilen på denne siden.

Vær oppmerksom på at du blir bedt om å skrive inn navn, land og e-postadresse under installasjonen, men du trenger ikke å gjøre det, du kan bare slette alle feltene og klikke på Next-knappen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *