Windows-funksjonen mange har ventet på

windows_10_wallpaper2

Det er ikke spesielt morsomt å blir avbrutt av oppdateringer i Windows, spesielt hvis dette mens du holder på en viktig jobb på PC-en din eller holder på med å spille.

Unngå en overraskelse

Windows 10 skal snart få en funksjon som mange har på sin ønskeliste. Det er en funksjon som skal gjøre det mulig å midlertidig deaktivere oppdatering mens de holder på med noe annet på datamaskinen.

Les også: Windows 10 spørsmål og svar

Den kommende «Windows 10 Anniversary Update»-oppdateringen som etter planen skal lanseres til sommeren, skal få den nye funksjonen som kalles for «Active Hours».

Den nye funksjonen skal gjøre det mulig å spesifisere hvilke timer du vil bli opptatt med noen annet, slik at Windows ikke skal oppdatere på dette klokkeslettet.

Du vil finne denne funksjonen via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet Windows Update», Avanserte alternativer, men funksjonen kommer altså ikke før i juli 2016.
Bli en Insider-bruker

Oppdateringen «Windows 10 Anniversary Update» kommer til sommeren, sannsynligvis i juli, men du kan prøve oppdateringen allerede nå ved å bli Insider-bruker. Dette gjør du via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Update, Avanserte oppdateringer, Få Insider Preview.builds. Testfunksjon er tilgjengelige via såkalt «Fast ring».

Du må også registrere deg som en Windows Insider-bruker – det gjør du via insider.windows.com. Vær oppmerksom på at du bør ikke gjøre dette på en PC du jobber med til daglig, fordi disse funksjonene er fortsatt testfunksjoner. For ordens skyld, funksjonen «Active Hours» er en del av testversjon build 14316.

Kilder: thenextweb.com, windowscentral.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *