Windows 10 er ferdig utviklet

Windows-10_Product-Family

Microsoft har nå lagt ut Windows 10 Insider Preview build 10240, og er klar for nedlasting.

Ferdig utviklet

Windows 10 anses nå ferdig utviklet og klar for lansering om to uker som planlagt. Denne oppdateringen, altså build 10240, skal være den samme som RTM-versjonen, det vil si den versjonen som sendes til produksjon.

Dette betyr at PC-produsenter skal kunne bruke denne versjonen til å installere på nye PC-er. Microsoft har ikke offisielt kunngjort RTM-versjonen, men det er like før. Nye PC-er med ferdig installert Windows 10 vil nok uansett ikke være klare for markedet før noen uker etter lansering.

Kun for Insider-brukere

Du får tak i oppdateringen (build 10240) via Start, Settings, Update & Security, Windows Update, Check for updates. Men for å kunne installere denne oppdateringen må du være registrert i Windows Insider-programmet, og logge deg på Windows med din Microsoft-konto – les mer.

Hva er nytt?

Det som først og fremst er nytt i den nye oppdateringen er finpuss, justeringer, feilrettinger og forbedringer over hele linja. Blant annet skal nettleseren Micorosoft Edge være vesentlig raskere enn tidligere testversjoner.

Les også: Last ned Office 2016

Kontorpakken Microsoft Office gjøres også klar for Windows 10. Den nyeste Office 365 skal være klar for Windows 10. Har du ikke abonnert på denne pakken kan du registrere deg for en testutgave på office.com/try eller du kan laste ned testutgave av Office 2016 – les mer. Det tredje alternativet er å redigere dokumenter på nettet via office.com.

Det kan nevnes at notatverktøyet OneNote blir innebygd i Windows 10.

Kilder: Blogs.windows.com, Theverge.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.