Windows 10 beta 3 er klar

windows10

Microsoft har lagt ut Windows 10 bets 3, altså det som egentlig er en ny oppdatering for Windows 10 Technical Preview, den tredje oppdateringen så langt. Denne oppdateringen har det offisielle navnet build 9879, forrige versjon (beta 2) hadde navnet build 9860.

Økt fleksibilitet

Den nye prøveversjonen har ikke fått mange store nyheter, sammenlignet med Windows 10 beta 2 – det er først og fremst snakk om flere småjusteringer i grensesnittet etter tilbakemeldinger fra brukerne.

Les også: Windows 10 ser lovende ut

Blant nyhetene er en mulighet til å fjerne oppgavevisning og søkeknappen fra oppgavelinjen nederst. Animasjoner i grensesnittet er blitt justerte. Videre skal det være enklere å finne frem ulike funksjoner, noe som mange opplever som et problem i Windows 8.

Nettlagringsfunksjonen OneDrive får nye muligheter, blant annet kan du nå deaktivere OneDrive i oppstarten.

Styr Windows med fingerbevegelser

En ny funksjon i denne prøveversjoen av Windows, er muligheten til å få tilgang til ulike funksjoner med noen enkle fingerbevegelser («gestures») på touchpad-en på PC-en. Blant nulighetene er finger opp, som gir deg tilgang til oppgavevisning, og finger ned, som gir deg skrivebordet. Les mer på microsoft.com.

Last ned

Denne prøveversjonen blir etter hvert lagt ut automatisk for brukere som allerede har installert Windows 10 Technical Preview. Hvis du ikke klarer å vente, kan du tvinge frem installasjon via PC Settings, Update and recovery, Preview Builds, Check now/Download now/Install now. Windows 10 Technical Preview vil da oppdateres. .

Har du ikke fått tak i Windows 10 Technical Preview, kan du laste den ned ned gratis fra preview.windows.com – vær imidlertid oppmerksom på at dette er en uferdig prøveversjon, og bør kun brukes til testing, og bør ikke installeres på en PC du bruker til daglig.

Kilder: Microsoft, Winbeta.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.