Windows 10 beta 2 er klar

windows10

Den første oppdateringen for Windows 10 Technical Preview er klar for nedlasting, men ikke som en separat nedlasting.

Store endringer i Windows

Microsoft har planer om store endringer i Windows 10 – blant disse endringene er bedre og hyppigere oppdateringer.

Les også: Windows 10 ser lovende ut

Disse endringene skjer allerede under testperioden. Den først oppdateringen for Windows 10 Technical Preview kan lastes ned, men ikke som en separat nedlasting, men som en normal oppdatering via Update.

Last ned oppdatering

Skal du få tak i en fersk testversjon av Windows 10, må du med andre ord først laste ned den første utgaven av Windows 10 Techincal Preview, og deretter oppdatere denne – les mer.

Les også: Windows 10 beta er klar

Du kan velge å vente på oppdateringen, fordi den lastes ned og installeres automatisk etter hvert. Klarer du ikke å vente, kan du tvinge nedlasting via PC Settings, Update and recovery, Preview Builds, Check now/Download now/Install now. Windows 10 Technical Preview vil da oppdateres.

Du kan i Windows 10 beta selv velge hvor raskt denne testversjonen oppdateres, via en meny i PC Settings, under Update og recovery. «Fast» betyr at du får oppdateringen nesten med en gang Microsoft har lansert oppdateringen.

Nye funksjoner

Den nye testversjonen har det offiselle navnet Windows 10 build 9860, og leveres med blant annet nye funksjoner som Action Center og Notification Center, som skal gi brukeren informasjon om oppdateringer og endringer i Windows. Disse funksjonene er imidlertid svært begrenset, i hvert fall foreløpig.

En annen nyhet i Windows 10 beta 2 er noe som er tenkt som en forbedring av virtuelle skrivebord, det er lagt til animasjoner ved skifte av ulike skrivebord. Det skal også være enklere å bevege apper fra det ene virtuelle skrivebordet til det andre.

Kilder: Windows.com, Zdnet.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *