Windows får innebygd e-bokleser

For et par uker siden la Microsoft ut en ny forhåndsvisning (testversjon) av Windows 10, som alle kan laste ned og teste ut. Allerede nå er en ny testversjon av Windows 10 klar med flere spennende nyheter.

Les også: Den tidligere Windows-testversjonen

Denne gangen vises frem følgende nyheter:
 • Innebygd e-bokleser
  Windows 10 får innebygd e-bokleser og en mulighet til å kjøpe og laste ned e-bøker. Det er foreløpig kun mulig for brukere i USA å handle e.bøker. E-bøkene skal være mulig å lese med nettleseren Microsoft Edge.

  Microsoft Edge får altså flere funksjoner, inkludert støtte for PDF-filer og støtte for filformatet EPUB.

 • Avanserte fargerinnstillinger
  Windows 10 får utvidet justeringsmulighet når det gjelder farger, det vil si brukerne skal få større mulighet til å skreddersy farge for Windows via Innstillinger.

 • Slett midlertidige filer automatisk
  I Windows 10 skal du kunne aktivere en mulighet til at midlertidige filer slettes automatisk. Dermed blir det enklere å forbedre ytelsen.

 • Forenklede WiFi-innstillinger
  Ulike typer avanserte innstillinger for WiFi kombineres i Windows 10, slik at innstillinger for trådløst nettverk blir enklere å finne.

 • Bedre batterilevetid
  Windows 10 får en rekke nyheter som skal gjøre det mulig å forbedre batterilevetiden. Dette er innstillinger som Microsoft driver og tester ut.

Listen over nyhetene som kommer i Windows 10 er ganske lang. Du finner hele listen på blogs.windows.com.

Bli en Insider-bruker!

Ønsker du å bli en Insider-bruker slik at du kan laste ned Windows 10 Insider Preview, det vil si den nye forhåndsvisningen av Windows? For det første, du må logge deg inn på Windows med Microsoft-konto. Gå til Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Insider Program. Her kan du klikke på Kom i gang-knappen for å sette i gang som Insider-bruker! Husk at denne testversjonen er på en såkalt Fast ring.

For ordens skyld, du bør ikke gjøre dette på en Windows du jobber med til daglig, men heller på en testmaskin. Du bør uansett ta sikkerhetskopi av viktige filer før du setter i gang.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *