Slik får du den store oppdateringen

Windows 11 Moment 4 ble egentlig lansert tirsdag, men den lar kanskje vente på seg?

Les også: Windows 11 Moment 4

På denne siden får du forslag om hvordan du kan få oppdateringen raskere, men vær klar over at denne oppdatering er frivillig. Det betyr i praksis at den ikke er nødvendig eller obligatorisk.

Vær obs på dette

Forslagene på denne siden innebærer delvis endringer i innstillinger som kanskje ikke er ønskelige for alle. Denne oppdateringen er uansett såpass stor at du bør ikke installere den på en PC du jobber med til daglig. Risikoen for eventuelle feil er rett og slett for stor.

Du installerer den uansett på eget ansvar.

Slik får du tak i den

Her er noen tips som kan øke sannsynligheten for å få oppdateringen raskere:

  1. Sørg for å ha 22H2 installert. Dette gjør du via Start, Innstillinger, Windows Update og Se etter oppdateringer. Da lastes ned og installeres de nyeste oppdateringene.

  2. Det finnes en innstilling for å få oppdateringer raskere, den finner du via Start, Innstillinger, Windows Update. Her kan du aktivere valget «Få de nyeste oppdateringene så snart de er tilgjengelige».

  3. Klikk på Avanserte alternativer via Start, Innstillinger, Windows Update. Klikk videre på Valgfrie alternativer.

  4. Hvis du fortsatt ikke finner den store oppdateringen må du bare vente.

  5. Hvis ikke du klarer å vente kan du laste ned installasjonsassistent for den nyeste versjonen av Windows. Dette innebærer å installere Windows 11 på nytt. Du finner denne på microsoft.com – dette gjør du på eget ansvar.

Kilde: windowscentral.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *