Slik installerer du den store oppdateringen

Onsdag 27. mai 2020 lanserte Microsoft en stor oppdatering for Windows 10.

Les også: Stor oppdatering for Windows 10

Denne oppdateringen skal rulles ut i løpet av de neste ukene. Du skal kunne oppdatere via Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Se etter oppdateringer.

Trygt å oppdatere nå

Nå har det gått en uke siden den store oppdateringen ble lansert og det er foreløpig ikke oppdaget noen store feil i oppdateringen. Derfor anser vi det som trygt å oppdatere. Du finner en liste over feil på microsoft.com. Det kan godt hende at du allerede nå har fått melding om å installere den store oppdateringen. Du kan søke etter winver via søkevinduet i Windows og trykke på Enter-tasten. Hvis du ser tallet 2004 i vinduet da har du allerede oppdatert Windows. Hvis du ser et lavere tall, for eksempel 1909 da har du fortsatt den gamle versjonen.

Slik gjør du det

Du kan oppdatere ved å besøke microsoft.com og klikke på Oppdater nå-knappen. Last ned og kjør filen. Klikk på Oppdater nå og du får nå opp et vindu som bekrefter at PC-en din støtter denne oppdateringen (dersom den støttes). Klikk på Neste for å sette i gang oppdateringen.

Slik angrer du

Dersom du finner ut at denne oppdateringen gjør Windows ustabil har du muligheten til å angre. Dette innebærer å avinstallere den store oppdateringen. Slik gjør du det: Klikk på Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Gjenoppretting. Klikk på Kom i gang under Gå tilbake til forrige versjon av Windows 10. Følg instruksene.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.