Nå kan du laste ned ISO-filen til neste Windows

Microsoft har lagt ut ISO-filen til neste store oppdatering for Windows 10.

Les også: Windows får snart stor oppdatering

Hensikten med denne ISO-filen er at du kan starte en ren installasjon av den neste store oppdatering av Windows 10. Dette er altså et alternativ til å oppdatere Windows som allerede er installert.

Last ned

Du kan få tak i ISO-filen via microsoft.com – du må være innlogget som Windows Insider-bruker.

Les også: Hva er Windows Insider?

Videre handling er at du velger en Windows-utgave via Select edition (skroll nedover på siden). Velg gjerne Windows 10 Insider Preview (SLOW). Klikk på Confirm for å bekrefte valget.

På neste side velger du språkversjon, for eksempel Norwegian. Klikk på Confirm for å bekrefte valget. Deretter velger du 32-bit eller 64-bit Windows – klikk på en av de to knappene og du får da opp et vindu med en mulighet til å laste ned ISO-filen. Velg lagre fil og OK. ISO-filen blir nå lastet ned til nedlastingsmappen i Windows.

Slik installerer du Windows 10

Du kan så bruke ISO-filen til å få en ren installasjon av Windows 10 May 2020 Update. Du bør ikke bruke en arbeids-PC du bruker til daglig. Bruk gjerne en test-PC eller du kan bruke VirtualBox.

Les også: VirtualBox-guide

Hvis ikke du har produktnøkkel kan du bare klikke på «Jeg har ikke en produktnøkkel» under installasjonen. Faktum er at du trenger ikke produktnøkkel hvis du skal prøve systemet i en relativt kort periode. Videre må du velge en Windows-versjon, for eksempel Windows 10 Pro. Klikk på Neste for å fortsette.

Godta lisensvilkårene og klikk på Neste. Velg Egendefinert installasjon. Klikk på Neste og installasjonen er i gang. Du bruker din Microsoft-konto for å logge deg inn på Windows, det vil si den samme kontoen du brukte på Windows Insider.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.