Last ned ny prøveversjon av Windows 10

Den endelige versjonen av den neste store oppdateringen av Windows 10, nemlig Fall Creators Update, skal etter planen lanseres 17. oktober 2017. Er du en Insider-bruker kan du allerede nå få en forsmak av det som kommer med denne prøveversjonen.

Les også: Windows 10 Fall Creators Update
Windows 10 Build 16288

Denne prøveversjonen skal få en rekke nyheter som Windows 10 Fall Creators Update får, blant annet følgende:

  • Windows Shell-forbedringer.
  • Microsoft Edge-forbedringer.
  • Bedre tilrettelagt for spill.
  • En rekke feil er blitt fikset.

Du finner detaljene på windows.com

Hva er en «Skip Ahead»-versjon?

En såkalt «Skip Ahead»-versjon er en mulighet for brukere som har valgt å få en nyere versjon av prøveversjonen i Fast Ring, altså en prøveversjon som er nærmere den endelige versjonen. Denne versjonen har nummeret Build 16362 – les mer på windows.com.

Denne versjonen er rettet mot brukere som ikke ønsker å følge utviklingen av Windows 10, men som ønsker å gå direkte til den aller nyeste prøveversjonen fra Microsoft. Du har en mulighet til å eventuelt velge dette under Windows Insider Program via Innstillinger.

Lyst å prøve?

Ønsker du å bli en Insider-bruker slik at du kan laste ned prøveversjon av den store oppdateringen? Du må da logge deg inn på Windows med Microsoft-konto og deretter gå til Start, Innstillinger, Oppdatering og sikkerhet, Windows Insider Program. Her kan du klikke på Kom i gang-knappen for å sette i gang som Insider-bruker! Husk at denne testversjonen er på en såkalt Fast ring.

For ordens skyld, du bør ikke installere denne prøveversjonen på en arbeidsmaskin, kun en datamaskin du bruker for å teste. Vi anbefaler Windows 10 på en virtuell maskin med for eksempel VirtualBox.

Kilder: Microsoft (1), Microsoft (2), betanews.com, windowscentral.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *