Dette strømproduktet er ren svindel

Det finnes selskaper som utnytter strømkrisen. De tilbyr produkter som ikke virker som lovet.

Les også: Vær obs på «kontooppdateringer»

Voltenergy

Et selskap markedsfører produktet VoltEnergy på feil premisser.

Ifølge markedsføringen kan du spare opptil 90 prosent på neste strømregning dersom du bruker produktet deres.

Svindel

Teknisk Ukeblad advarte mot dette produktet i juni 2022. Selskapet bak produktet kalte det riktignok Voltbox i sommer, men har i dag skiftet navn til Voltenergy. Kan det være fordi de fikk for mye negativ oppmerksomhet i sommer? Selskapet bruker det samme produktbildet så det er ingen tvil om at det dreier seg om det samme produktet.

Selskapet bak produktet lover at strømregningen blir dramatisk redusert dersom du bruker deres plugg i stikkontakten. De bruker store ord om produktet, at det bruker banebrytende og patentert teknologi. Problemet er bare at dette produktet virker slett ikke som lovet. Dette viser tester Teknisk Ukeblad har gjennomført.

Det er bemerkeselsesverdig lite informasjon om selskapet på deres nettside. Den er delvis på engelsk og delvis på norsk. Adressen er i Litauen. Du er herved advart!

Kilde: tu.no, getvoltenergy.com

You may also like...

5 Responses

 1. Eirik Torbergsen Skoleveien 24 8140 Inndyr sier:

  Hei jeg er en 86 år gammel ingeniør som har arbeidet elerktro/elektronikk siden 1955. Jeg reagerte på denne «dingsen og konkluderte med at dette var
  svindel. Det er utrolig at de klare å «lure». så mange. I den første markedsføringen var det selfølgelig en mengde personer som i rosende ordlag «skrøt»
  av produktet Alle diisse navn var oppgitt med adresse. Jeg sjekket i «opplysningen,» men fan ingen Telefon nr.!
  Jeg ringte firmaet og antydet at dette var «svindel» burde de kutte ut.. Det eneste som skjedde var at adressene de «fornøyde kundene» var sløyfet

 2. Jan Welde sier:

  Jeg har ikke lagt merke til dette før igår.
  Som elektroingeniør med 50 års erfaring tok det kun noen få sekunder å fastslå at dette er renspikket tøv – og SVINDEL.
  Jeg la inn en kritisk kommentar sammen med alt skrytet fra «fornøyde brukere».
  Min kommentar ble fjernet etter få minutter.

 3. kjetil sier:

  Det ser ut til å være for godt til å være sant. Sannsynlig så er det det. Hvordan to stk motstandere skal redusere ett strømforbruk forstår ikke jeg. Det enkleste er å slå av lys hvor du ikke oppholder deg.

  • Anbjørn Myren sier:

   Kom over annonsen i dag 20 okt 2022, i google newsfeeden på mobilen. At produktet er svindel er vel åpenbart for alle med elektrofagbakgrunn. Men det jeg reagerte på var annonsebildet som illustrerer noen som sprayer WD40 rett inn i stikkontakten. Går sikkert bra i de fleste tilfellene, men absolutt ikke å anbefale. Har man mistanke om korrosjon i stikkontakten så bytter man den. Bildet hadde også ingen sammenheng med produktet de forsøker å lure på folk.

 4. Bjørn Ilaug sier:

  Et forhold er svindelproduktet som markedsføres tilsynelatende fritt gjennom norske medier. At Nettavisen tjener penger på den slags videreformidling er ikke akseptabelt og noe annet. Hvordan kan Nettavisen fortsette med denne form for lureri? Annonsen ble publisert igjen i dag, 13 okt, 2022.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *