Viaway gir deg gratis TV og radio

Viaway er en app du laster ned gratis fra Microsoft Store og installerer på Windows 10. Denne appen tilbyr visning av TV-kanaler, filmer og TV-serier, podkaster og videoer, pluss radio på nettet.

Les også: Se TV på PC-en din

Last ned Viaway

Du finner Viaway på microsoft.com – appen lastes ned via Store. Klikk på Get, Hent og Start. Denne appen krever innlogging med Microsoft-konto.

Du får opp en oversiktlig meny når appen er installert. Du kan for eksempel velge International TV, Video, Kids, Films, Audio, Packages eller Radio.

Filmer

Hvis du velger Films får du opp nye menyvalg. inkludert English Films, Italian Films, French Films og FREE Films. Klikk på ett av disse valgene og du kan se en rekke filmer, helt gratis. Husk å klikke i filmvinduet for å starte filmen. Denne tjenesten er dessverre noe ustabil. I tillegg krever visningen av filmene registrering på Premium-tjenesten. Utvalget er ikke stort og kvaliteten er ikke stor.

TV

Velger du International TV kan du for eksempel velge Discover By Language, English, English TV og News. Det virker i utgangspunktet som utvalget er ganske stort, men det er egentlig ikke det. Enkelte menyvalg har et større utvalg enn andre. English TV og News har et brukbart utvalg, mens du finner ikke mange norske TV-kanaler her. Denne tjenesten er jo gratis så det er bare å prøve.

Radio

Viaway gir deg også tilgang til radio. Du kan høre på lokalradio og radiostasjoner i Europa og resten av verden.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *