Twitter mener tidslinje-problemet er løst
Det er ganske mange Twitter-brukere som har problemer med tidslinjen i Twitter. Den vises ikke slik brukeren ønsker.

Les også: Twitter-guide

Problemer i kø

Ett av problemene med tidslinjen i Twitter er at det dukker opp meldinger som «I tilfelle du gikk glipp av» og andre meldinger. Hensikten skal visstnok være en veiledning som skal gjøre Twitter-bruken enklere.

Problemet er at denne «hjelpen» har motsatt virkning, det vil si det er mange brukere som ønsker meldingene i sanntid og ikke ønsker påminnelser om gamle meldinger. Slik påminnelser dukker opp «hele tiden» og de ødelegger brukeropplevelsen.

Erfaringen viser at det ikke lar seg gjøre å slå av varslene. Twitter har tidligere foreslått at brukerne aktiverer «vis de beste tweetene først», men dette tiltaket virker ikke.

Flere problemer
Problemene stopper ikke her. Det er mange Twitter-brukere som opplever at tidslinjen tømmes helt, altså ingen meldinger vises. Vi har brukt lang tid på å prøve å finne ut hva dette skyldes, men denne gåten er fortsatt ikke løst. Les mer i vår artikkel.

Nytt tiltak høsten 2018

Nå kommer det meldinger fra Twitter om at denne saken skal fikses ved at brukeren snart skal kunne velge mellom to innstillinger:

  • Algoritme-styrt tidslinje, det vil si en rekkefølge på twitter-meldinger som Twitter «tror» er den beste.
  • Manuell rekkefølge, det vil si slik meldingene faktisk er ordnet i sanntid.

Twitter mener problemet er løst allerede nå ved at hvis du fjerner haken ved «vis de beste tweetene først» så skal ikke brukeren lenger få meldinger som «i tilfelle du gikk glipp av». Vi tror det ikke før vi ser det.

Twitter kunngjør endringer i innstillinger

Kilde: engadget.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *