Twitter mister sjarmen

Twitter er på mange måter en fantastisk tjeneste, men sakte men sikkert fjernes egenskapene som gjorde Twitter til en unik tjeneste. Vi snakker om korte og minimale meldinger.

Les også: Twitter-guide

Uønskede endringer

Først ble bilder tillatt i Twitter og dermed er ikke meldingene lenger korte. Nå driver Twitter visstnok med å teste ut en mulighet for å tillate meldinger som er lenger enn 140 tegn. Det går riktignok an å forbigå 140-tegn-regelen ved å sender tekst i form av store bilder og dette ødelegger brukeropplevelsen. Det er jo nettopp korte melding som gjør Twitter en unik og sjarmerende tjeneste.
Får vi Twitterstorm?

Twitter tester nå ut såkalt «Tweetstorm» – et alternativ til lange Twitter-meldinger i form av at lange Twitter-meldingere deles opp i flere små meldinger.

Les også: Twitter er mindre fleksibel enn vi trodde

Det finnes allerede i dag en måte å gjøre noe som ligner på Tweetstorm og det er å skrive for eksempel 1/3 i en melding for å indikere at den aktuelle meldingen er den første av tre, og det er en del brukere som gjør nettopp dette. Problemet med denne metoden er at du er kanskje ikke sikker hvor mange meldinger du egentlig skal sende – slike meldinger må med andre ord planlegges og de er derfor ikke veldig praktiske.

Kilde: Betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *