Slik fjerner du «In case you missed it» i Twitter!

Bruker du Twitter og er en av mange som irriterer deg over at tjenesten ønsker å minne deg på gamle meldinger? Det viser seg å ikke være enkelt å fjerne disse påminnelsene, men du kan i hvert fall redusere dem.

Les også: Slik bruker du Twitter mer effektivt




«In case you missed it»

Det er meldinger som «In case you missed it» og andre varsler/meldinger som legges inn i Twitter-feeden din hvis du ikke har brukt tjenesten på en stund.

Det må legges til at ikke alle lar seg irritere av dette. Noen synes det er en god funksjon å bli minnet på gamle meldinger som de ikke har sett fordi de har vært borte.

Ønsker du deg derimot en «ren» strøm av Twitter-meldinger er disse varslene ganske irriterende.

Slik fjerner du varslene

Det går an å fjerne disse varslene/meldingene og vi snakker da om bruk av Twitter direkte i nettleseren, det vil si via nettsiden twitter.com.

Det enkleste er å oppdatere nettsiden, det vil si å klikke på knappen som gjør at du får opp et ferskt innhold på nettsiden. På den måten vil du fjerne det irriterende varselet, men dette er kun midlertidig.

Det finnes en innstilling i Twitter som skal fjerne varslene og den finner du via «Profile and Settings»-ikonet øverst til høyre i Twitter-vinduet i nettleseren. Klikk på «Account» i menyen til venstre og sett en hake ved «Show me the best Tweets first» ved «Timeline» under «Content». Klikk på «Save Changes»-knappen for å bekrefte valget.

Denne løsningen viser seg dessverre ikke å fungere som forventet. De første dagene etter endret innstilling dukket den irriterende meldingen fortsatt opp i strømmen, men den plasseres ikke lenger øverst og derfor er den ikke like påtrengende. En uke senere er meldingen tilbake til toppen av strømmen. Denne innstillingen fungerer med andre ord ikke som forventet, men den hjelper litt.

«You might like»

Du kan også fjerne «You might like»-varselet hvis du ikke liker det. Hensikten med dette varselet er å gi deg tips om nettsider (altså, reklame) basert på hva slags nettsider du har besøkt før.

Du kan fjerne dette ved å via «Profile and Settings»-ikonet øverst til høyre i Twitter-vinduet i nettleseren. Klikk på «Privacy and Safety» og fjern haken ved «Tailor ads based on information shared by ad partners».

Det viser seg dessverre at varselet dukker fortsatt opp i strømmen, men det er ikke like påtrengende.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.