TV på nettet

tv1

På denne siden finner du nettsteder som kan brukes til å se TV på nettet, gjerne direkte i nettleseren.

Les også: YouTube-guide

Alt forandrer seg med tiden – fenomenet «TV» er i ferd med å viskes ut. Vi kan nå se og høre på videoer (både direkte og i opptak) på flere forskjellige enheter uansett hvor vi befinner oss, ikke lenger bare i stua.

Les også: Vimeo-guide

Det vi i utgangspunktet presenterer på denne siden er muligheten til å se tradisjonelle TV-kanaler på web, altså i nettleseren.
NRK har en egen nettside med mulighet for å se på TV-programmer når du selv ønsker det via nettleseren din. Her finner du TV-programmer i forskjellige kategorier, inkludert filmer.

Streema.com har en samling av TV-stasjoner verden rundt og tilrettelegger visning av de som er gratis på nettet. Du kan bla deg frem til TV-stasjoner i forskjellige land og byer. På forsiden presenteres de mest populære TV-stasjonene.

Freeintertv.com gir en oversikt over TV-stasjoner verden rundt. Du kan blant annet se CNN, Sky News og BBC News.

Freeetv.com gir tilgang til TV-stasjoner i forskjellige kategorier og ulike land.

Tvweb360.tv gir tilgang til over 300 TV-kanaler. Du velger språk og land eller du kan velge en kategori.

WwiTV.com gir tilgang til tusenvis av TV-stasjoner verden rundt, direkte i nettleseren.

Netflix tilbyr visning av filmer og TV-servier til en fast sum.

HBO Nordic er en amerikansk aktør som først og fremst streamer TV-serier, inkludert egenproduserte serier. Sendingene er også tilgjengelige i Norge.

Sedirekte.com er en norsk nettside som har en samling av direktelenker til TV-stasjoner som tilbyr visning av TV direkte i nettleseren. Her finner du en fin oversikt over både norske og utenlanske TV-stasjoner.

Internet-tv-sites-review.toptenreviews.com er en nettside som presenterer en stor test av aktører som tilbyr TV via internett.

YouTube skal selvfølgelig være med i denne oversikten. Du finner ganske mange interessante kanalere, inkludert direktesendinger og filmer på YouTube.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.