ToDo Backup 7.0 er lansert

Vi har tidligere testet programmet ToDo Backup fra selskapet EeaseUS. Vi testet versjon 6.5 av gratisversjonen som kan brukes til å sikkerhetskopiere data – nå er versjon 7.0 klar for nedlasting.

Mer oversiktlig

Blant nyhetene i versjon 7 er et nytt brukergrensesnitt, det er nå blitt mer oversiktlig, sammenlignet med versjon 6.5. Hvis du har tatt sikkerhetskopiering fra før av med dette programmet, er det nå enklere å finne frem «incremental»-muligheten. Konklusjonen etter etter vår test av ToDo Backup 6.5, var at vi anbefalte programmet, og versjon 7.0 er blitt ett hakk bedre.

todo_backup33

Ny funksjon

Programmet har fått den nye funksjonen «Smart Backup» – denne funksjonen gir deg muligheten til å ta kopi av utvalgte filer når det skjer endringer med de aktuelle filene/mapper. Dette er altså en slags «incremental backup», men dette skjer automatisk hver gang utvalgte filer/mapper blir endret.

Last ned og oppdater

Du kan laste ned den nye versjonen fra todo-backup.com, og du kan lese mer om gratisversjonen på denne siden.

todo_backup_7_13

Har du ToDo Backup fra før av, kan du klikke øverst til høyre i programvinduet, velge «Check for update» – du vil da få opp et vindu med en mulighet til å klikke på en nettadresse som tilbyr nedlasting av den nye programversjonen – på denne nettsiden velger du «EaseUS Todo Backup Free». Du må oppgi en e-postadresse for å gå videre, men du har muligheten til å si nei til å motta nyheter og meldinger om oppdateringer.

Kjør installasjonsfilen (tb_free.exe) du har lastet ned, og du får da opp følgende vindu.

todo_backup2

Dette er kanskje litt forvirrende, men det er bare å klikke på ja for å fortsette – alle innstillinger fra den gamle versjonen blir tatt vare på. For ordens skyld, den gamle programversjonen blir avinstallert automatisk, hvis du velger ja.

Den nye programversjonen er nå klar til bruk.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *