Gratis program for sikkerhetskopiering
ToDo Back er et program for sikkerhetskopiering. Vi har tidligere testet programmet og konklusjonen var at det er et godt valg for datakyndige brukere. Programmet fungerer som det skal, men det kunne vært enklere.

Les også: Test: ToDo Backup

For folk flest anbefaler vi den innebygde funksjonen i Windows for å sikkerhetskopiere data. Les mer i vår guide.

ToDo Backup 11

Nå er ToDo Backup tilgjengelig i en ny og bedre versjon. Programmet er blitt raskere og det har fått nytt brukergrensesnitt.

Dette er nytt

Dette er nytt i ToDo Bakup 11:

 • Helt nytt og forbedret grensesnitt.
 • Sikkerhetskopiering skal nå være raskere.
 • Bedre ytelse ove hele linja.
 • Fiksing av feil som er blitt oppdaget i tidligere versjon.

Du finner en liste med nyhetene på easeus.com

Last ned og installer

Du finner ToDo Backup på easeus.com. Selv om det står «Try ToDo Backup Free» på knappen så er denne versjonen helt gratis, altså uten at det er noen prøvetid. Nedlasting krever registrering (e-postadresse). Vær oppmerksom på at du får opp et nytt vindu hvor du kan velge å klikke på Download-lenken under Free-kolonnen til venstre.

Du får videre et vindu med et tilbud om å prøve Home-versjonen. Klikk på Next-knappen for å gå videre. Godta lisensavtalen og Accept. Dersom du har en gammel installasjon av ToDo Backup allerede installert blir denne avinstallert når du klikker på Ja-knappen. Alle instillinger blir bevart.

Du kan gjerne fjerne haken ved «Join in the Consumer Experience Inprovement Program » under installasjonen slik at data ikke blir sendt til produsenten. På ett av vinduene under installasjonen skal du velge mappe for selve sikkerhetskopien. Her må du altså sørge for å ha for eksempel en ekstern harddisk koblet til PC-en din hvis det er det du bruker for å sikkerhetskopiere dine data. For ordens skyld, du kan alltid velge mappen for sikkerhetskopien i ettertid via innstillinger.

Du vil få opp et «Activate now»-vindu når du starter programmet for første gang. Du kan bare lukke dette vinduet ved å klikke på krysset øverst til høyre eller på Later-knappen.

You may also like...

1 Response

 1. En flott Artikkel Arsæll Benediktsson. Stor Takk for dette jeg har et problem som også gjeller andre Bruker. Office installasjonsfeilFeilkode 0x4004f00c Office 365, 2013 og 2016

  Microsoft stiller ikke opp, har jobba masse med dette, nå er Word helt borte og bruker nå LibreOffis et fint program det men Microsoft har fått
  1000 Kr i og bryr seg ikke, 2016 skal der være Livtids Garanti på?

  Kan du gjøre noe rundt eller advare andre som kjøper Microsoft sine Programmer Takk.
  Er ikke Bli som Bruker er nok helt klart det vrimler av problemer i Win10 og Deres Oppdateringer..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *