Denne appen gir deg oversikt over tidssoner


NirSoft er en samling av apper som er nyttige i din daglige bruk av PC-en din. Alle appene er gratis og de krever ikke installasjon.

Les også: NirSoft gjør PC-hverdagen din enklere

Nå har utvikleren bak NirSoft-pakken lansert TimeZonesView. Det er et enkelt verktøy som viser alle tidssoner i verden. Appen viser følgende for hver tidssone: Navn, beskrivelse, nåværende klokkeslett, start på sommertid og slutt på sommertid.

Krever ikke installasjon

Du finner TimeZonesView på nirsoft.net – du må bla deg ned til «Download TimeZonesView» – klikk på lenken for å laste ned timezonesview.zip – pakk opp filen og kjør timezonesview.exe. Du trenger altså ikke å installere filen. Du kan for eksempel legge filen på skrivebordet eller oppgavelinjen i Windows slik at du alltid har tilgang til appen.

Denne appen støtter alle Windows-versjoner fra Windows XP til Windows 10. Den støtter både 32-bit og 64-bit Windows. Vær klar over at for å vise riktig klokkeslett må klokken i PC-en din ha korrekt innstilling. Appen baserer seg nemlig på denne klokken.

Alternativer

Det finnes også nettsider som viser klokkeslett på forskjellige steder i verden:

Du kan også bruke søketjenesten WolframAlpha til å finne ut hvor mye klokken er på ulike steder i verden. Les mer i vår guide.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *