Engelsk ordbok med 255 000 ord

Er du ute etter en engelsk ordbok ordbok finnes det mange gratis verktøy som enten er nettasert eller som kan installeres på din datamaskin.

Les også: Gratis språkverktøy

255 000 ord

TheSage er en ordbok og synonym ordbok for engelsk. Den installeres og kjøres lokalt på din datamaskin og den bruker i utgangspunktet ikke internett, men du har også en mulighet til å søke i ordbøker på nettet. Databasen til TheSage består av rundt 255 000 ord.

Det første programvinduet du ser etter installasjon kan virke litt forvirrende og uoversiktlig, men det er bare å skrive et ord i vinduet for å starte et søk. Det første programvinduet viser nemlig ordet «start», men dette er bare et eksempel på hvordan ordboken kan brukes. Du får se forskjellige meninger av ordet i midten.

I menyen til venstre kan du bytte fra engelsk ordbok til blant annet Thesaurus (synomym ordbok), Wildcard-funksjon (for eksempel t??d), Anagram, Etymologer (historien til et ord), Rhyme (ord som rimer), Online (søk i Wictionary, Wikipedia og Google Translate) og History (historikken til din bruk av dette programmet).

Du finner mer informasjon om programmet på sequencepublishing.com.

Last ned

Du finner The Sage på sequencepublishing.com. Standard-versjonen er helt gratis.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *