Sommersalg på Steam!

Utvalget av spill på nettet er enormt, både spill du kjører direkte i nettlesere og spill som installeres og krever registering.

Les også: Følg Dataporten på Facebook!

Hva er Steam?

Steam er en digital plattform som drives av Valve Corporation. Plattformen brukes til å distribuere spill og relaterte media via internett. Steam betjener både små, uavhengige utviklere og store programvarehus. Det var i 2021 over 132 millioner aktivere brukere på Steam-plattformen, ifølge wikipedia.org.

Les også: Gratis spill

Steam består av en nettside på den ene siden og en app på den andre siden. Nettsiden kan blant annet brukes til å finne frem spill, mens i appen finner du et bibliotek som gir deg en oversikt over spill du har lastet ned og du kan også starte Steam-spill via appen.

Steam-nettsiden

Du finner nettsiden på store.steampowered.com. Her finner du blant annet spill med store rabatter, bestselgere og kan bla gjennom flere kategorier.

Sommersalg!
Akkurat nå er det sommersalg på Steam. Det varer til torsdag 11. juli.

Steam-appen

Du må ha Steam-appen installert for å kunne spille. Du finner den på steampowered.com. Du kan velge språkversjon, for eksempel norsk. Deretter er det bare å kjøre Steam-appen.

Du bruker Steam-appen til å starte spill du har lastet ned. Du får også en oversikt over dine spill via Steam-appen. Hvis du har lastet ned et spill, men ikke finner spillet via Steam-appen, kan du prøve å starte PC-en på nytt.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *