Fleksibel startmeny for Windows
Synes du startmenyen i Windows kunne vært bedre er Start Menu Reviver et godt alternativ.

Les også: Startmenyen slik du vil ha den

Denne appen gir deg ikke den klassiske startmenyen fra Windows 7, men den gir deg et alternativ som er mer fleksibel og som kan være verdt å prøve og den er helt gratis. Det er også enkelt å kvitte deg med den hvis ikke du er fornøyd.

Slik fungerer appen

Du finner Start Menu Reviver på reviversoft.com. Appen støtter Windows 7, Windows 8 og Windows 10. Når du har lastet ned og installert appen blir startmenyen i Windows erstattet med en annen.

Denne startmenyen er mer fleksibel enn standardmenyen. På venstre siden får du tilgang til funksjoner som datamaskin, biblioteker (filutforsker), din mappe (direktetilgang til dine filer), nettverks-og delingssenter, kontrollpanel, oppgavebehandling, kjør og innstillinger.

Ønsker du å justere utseendet til denne startmenyen kan du klikke på innstillinger (Settings) nederst til venstre og klikke videre på Start Menu Settings. Her kan du blant annet endre stil (Start Menu) og utseende (Appearance).

På høyre siden får du fliser på lignende måte som du har i Windows 10, men utseendet er annerledes. Her kan du selv legge til snarveier til apper og funksjoner du ønsker å få rask tilgang til.

Konklusjon

Start Menu Reviver er en app som gir deg en annerledes startmeny i Windows 10 hvis du er lei av den gamle startmenyen og ønsker å prøve noe som er annerledes. Du får tilgang til ganske mange nyttige funksjoner og programmer, inkludert kontrollpanel. Denne menyen er også mer fleksibel enn standardmenyen.

Det som mangler i denne appen er en mulighet til å fjerne flisene. Appen er ikke tilgjengelig på norsk språkversjon (kun engelsk og dansk pluss 11 andre språk).

Det er enkelt å angre
Hvis ikke du er fornøyd med denne appen kan du bare avinstallere den via kontrollpanel og du får den gamle startmenyen du hadde før du installerte appen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *