Spybot gjør «comeback» som antivirus
Spybot — Search & Destroy er en gammel traver som antivirus. Den ble først lansert i år 2000 og er nå klar i en oppdatert versjon.

Les også: Antivirus-guide

Blant nyhetene i Spybot – Search & Destroy 2.7 er et startvindu med en oversikt over viktige funksjoner. Appen finnes i gratisversjon med skannemulighet og en betalversjon med sanntidsbeskyttelse med integrert Bitdefender-antivirus.

Gratis skanning

Startvinduet gir en oversikt over funksjoner som skanning («Scan system»), oppdatering («Update»), immunisering («Immunization») og vis detaljer («Show detalis»). Den nye versjonen er også tilrettelagt for nyeste versjon av Windows 10 og integrering med Bitdefender-antivirus.

Du kan starte med å oppdatere Spybot – klikk på Update-knappen. Deretter kan du klikke på Scan system for å skanne PC-en din for skadelige programmer.

Konklusjon

Spybot er fortsatt et godt alternativ for å fjerne potensielt skadelige programmer. Mesteparten av det Spybot finner er riktignok informasjonskapsler, men det beskytter også mot skadelige programmer.

Det bør nevnes at det er kun betalversjonene (Home og Professional) som gir full beskyttelse mot virus. Du finner en oversikt over de forskjellige versjonene på safer-networking.org.

Det nye designet på programmet er ikke helt optimalt. Det at programmet har to uavhengige vinduer (hovedvinduet og Start Center-vinduet) gjør at programmet er ikke like brukervennlig som det kunne vært, men det er ikke verre enn at du blir vant til det.

Last ned

Du finner Spybot – Search & Destroy på safer-networking.org. Du kan laste ned gratisversjonen ved å klikke på Spybot Free Edition-knappen på safer-networking.org (last ned appen via en av Download-lenkene under Main Mirrors). Velg English som språkversjon og klikk på Next-knappen to ganger, aksepter lisensavtalen, klikk på Next og deretter Install. Klikk til slutt på Finish for å avslutte installasjonsprosessen.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *