Tusenvis av gratis spill

På denne siden finner du en oversikt spill som er blitt omtalt på Dataporten. Alle spillene i denne oversikten er helt gratis og mange av dem kan du spille direkte i nettleseren.

Les også: Programvare-porten

Spill direkte i nettleseren

Vi gir deg en oversikt over klassiske spill som kan spilles direkte i nettleseren. Her finner du blant annet Pac-Man, Tetris, SimCity, Wolfenstein, Donkey Kong, Doom, Defender, Space Invaders og Missile Command. Du finner oversikten i vår artikkel.

Klassiske DOS-spill

Det er lagt ut flere spill som kan spilles direkte i nettleseren. Her finner du spille som, SimCity 2000, Tetris Classic, Microsoft Flight Simulator, DOOM, Ultris, Virtual Chess, The Lord of the Rings, The Worm, World War II Trivia og Wolfendoom. Les mer i vår artikkele.

Klassiske spill i Windows 10

Det er ikke alle som er klar over det, men Windows 10 har innebygd spill som Kabal og FreeCell. Les mer i vår artikkel.

Entertainment Pack

Entertainment Pack er en gratis pakke som inneholder blant annet en klassisk kabal og andre klassikere. Les mer i vår artikkel.

Fortnite

Fortnite er et populært spill som er veldig populært i disse dager, men hvor kan du laste det ned og hvordan installerer du det? Svaret får du i vår guide.

Apex Legends

Apex Legends er et nytt skytespill som anses å være en konkurrent til det populære spillet Fortnite. Les mer i vår guide.

Steam

Steam er ikke kun ett spill, men en digital plattform som gir deg en oversikt over spill du kan laste ned. Her finner du både spill du må betale for og spill som er helt gratis. Les mer i vår artikkel.

Flash-spill

Du kan nå laste ned gratis spill som er basert på Adobe Flash. Antall spill i denne pakken er utrolige 36 000. Les mer i vår artikkel.

GeForce Now

GeForce Now er en ny spillstrømmetjeneste fra Nvidia. Les mer i vår artikkel.

Parsec

Har du lyst å spille sammen eller i mot andre spillere på nettet kan Parsec være løsningen for deg. Les mer i vår guide.

Sjakk

Sjakk er et fantastisk spill som passer meget bra å spille på PC-en din, på nettbrettet ditt eller på mobilen din. Du finner en liste over de beste sjakk-appene i vår oversikt.

Stockfish

Stockfish er verdens beste sjakkcomputer og den gode nyheten er at Stockfish er helt gratis. Vi har laget en guide om forteller deg hvordan du laster ned, installerer og bruker Stockfish. Les mer i vår guide.

Sjakk-nøtter

Liker du sjakk-nøtter vil du elske Puzzles Rush. Les mer i vår artikkel.

Ordspill

Ordspill er spill for deg som liker kryssord. Les mer i vår artikkel.

Pokemon Go

Pokemon Go er spillet som hadde et skikkelig gjennombrudd i 2016 og er fortsatt meget populært. Les mer i vår artikkel.

Jurassic World Live

Jurassic World Liver er et spill som ligner på Pokemon Go, men som brukr dinosaurer i stedet for Pokemons. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *