Lag bildekollasj – enkelt og gratis

Du kan bruke gratisprogrammet ShapeX til å lage en bildekollasj i forskjellige former. Du kan velge mellom ulike former som er delt i flere kategorier som dyr, tall, abstrakt, tekst og så videre.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

Du velger først bildene du ønsker å ha i kollasjen og velg deretter en form og du får da en forhåndsvisning av bildekollasjen. Du har muligheten til å justere formene på flere forskjellige måter. Du kan blant annet justere størrelsen gjennomsiktighet og bakgrunnseffekter. Til slutt kan du lagre kollasjen som JPEG eller PNG.

Last ned og bruk

Du finner ShapeX på reasyze.com, last ned og kjør installasjonsfilen (Installer). ShapeX er ganske enkelt å bruke, du får opp et programvindu og kan velge «Load Images» for å bla i dine egne bilder – hold nede CTRL-tasten og klikk på bildene du ønsker å ha med i kollasjen og klikk på åpne. Du kan senere klikke åpne-ikonet øverst til venstre hvis du ønsker å legge til flere bilder. Så er det bare å justere kollasjen. Til slutt kan du klikke på lagre-ikonet for å lagre bildet – du får da en muligheten til å velge gjennomsiktig bakgrunn og justere oppløsning på kollasjen din. Klikk på ikonet nederst til høyre når du er ferdig og du kan lagre bildet som PNG eller JPG.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *