Denne innstillingen gir Twitter nytt liv!

Hvis du er en aktiv Twitter-bruker har du kanskje irriteret deg over denne «follow»-funksjonen.

Les også: Twitter-guiden

Feil modus

Det viser seg at Twitter har to moduser. Den ene kalles for «Home» Mode og den andre heter «Latest Tweet» Mode.

Du bruker kanskje Home Mode uten å være klar over det. Da får du hele tiden varsler om hvilke personer som følger andre personer. Det vil si du får masse tweets med betegnselsen «follow» eller «follows» som forteller deg altså hvilke personer andre personer følger. Denne informasjon er for de fleste ganske uinteressant og er bare irriterende å få hele tiden i Twitter-vinduet.

Et nytt liv!

Heldigvis finnes en innstilling som rett og slett redder Twitter-opplevelsen. Det er ikke bare at «follow»-meldingene forsvinner etter at modusen endres, men alle de normale meldingene kommer nå i tur og orden slik de skal gjøre, og de forsvinner ikke slik de gjorde før. Twitter har fått et nytt liv. Da kan vi si at Home Mode er en innstilling som ødelegger brukeropplevelsen og det er ganske utrolig at dette er standard-innstillingen.

Slik gjør du det!

Heldigvis kan du slå av denne funksjonen. Det du kan gjøre er å klikke på det lille stjerne-ikonet øverst til høyre i Twitter-vinduet. Da kan du velge «See latest Tweets instead», altså i stedet for Home Mode. Du får da et mer ryddig Twitter-vindu uten de forstyrrende «follow»-meldingene. Denne innstillingen er merkelig nok ikke å finne i Profile/Innstillinger.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *