Slik slår du av Bixby

Samsung bruker en tjeneste på sine mobiler som i utgangspunktet skal gjøre det enklere å bruke telefonen.

Nyttig eller plagsom?

I praksis kan denne tjenesten være plage for mange. Det viser seg nemlig ikke enkelt å deaktivere den, i hvert fall ikke hvis du ikke vet hvordan det kan gjøres.

For ordens skyld, hvis du har lykkes med å konfigurere Bixby slik at denne tjenesten er nyttig for deg bør du ikke lese videre. Denne artikkelen handler om hvordan du kan deaktivere tjenesten.

Hva er Bixby?

Samsung presenterer Bixby som en app som skal gi deg frihet til å fokusere på det som betyr mest. Bixby lærer hva du liker å gjøre og fungerer med dine favorittapper og -tjenester for å hjelpe deg å gjøre mer. Samsung bruker visstnok kunstig intelligens for å få dette til.

Hensikten med Bixby er altså å gjøre det enklere for deg å bruke din mobiltelefon. Den skal også gjøre det enklere å koble andre enheter til din mobiltelefon.

Problemet med Bixby er at den kan mase for mye. Dette er en altoppslukende tjeneste som kontrollere alt du gjør eller skal gjøre med telefonen.

Slik deaktiverer du Bixby

Du kan deaktivere Bixby via Innstillinger, Apper. Her finner du blant annet Bixby Routines, Bixby Vision og Bixby Voice. Klikk på én eller flere av disse og velg å blokkere varsler.

Kilde: samsung.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *