Prissammenligning – hvem er best?

Hva er den beste tjenesten for sammenligning av priser?

Les også: Netthandel-guide

Vi smakker i utgangspunktet om priser fra butikker som selger elektronikk.

Prisguiden

Prisguiden har vært vår favoritt i mange år, men er nå blitt solgt til Klarna. Vi liker ikke utviklingen, men sånn er det. Les mer i vår artikkel.

Prisjakt

Prisjakt.no er et godt alternativ til Prisguiden. Vi har alltid brukt Prisjakt som et valg nummer 2 etter Prisguiden, men er nå nødt til å bruke Prisjakt som førstevalg.

Klarna

Klarna.com har altså kjøpt opp hele Prisguiden og den er nå integrert i Klarna sine nettsider. Dette er veldig synd, ikke bare fordi Prisguiden er borte, men erfaringen viser at forbrukere i Norge ikke kan stole på Klarna. Dessuten har Prisguiden tidligere vært nøytrale og uavhengige. Nå er det Klarna som har makten – fra nå av blir prissammenligningen gjennomført slik det er best for Klarna og ikke slik det er best for brukerne. Les er i vår artikkel.

Konklusjonen er at Klarna kan brukes til sammenligning av priser så lenge man unngår betalingsløsningene til Klarna.

Kelkoo

Kelkoo.no kan være et alternativ, men vi fikk feilmelding på enkelte stikkprøver. Kelkoo er for ustabil for å kunne anbefales.

Hva er din favoritt?

Hvilken tjeneste pleier du å bruke for å sammenligne priser på forbrukerelektronikk? Legg gjerne inn en melding i kommentarfelte under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *