Søksmål i kø for tvungen oppgradering

domstol

Det kan virke som at det går mot en rekke søksmål mot programvaregiganten Microsoft for tvunget oppgradering til Windows 10.

Selskapet har allerede tapt en rettsak og måtte da betale 10 000 dollar for en PC som angivelig ble ødelagt etter oppgradering til Windows 10. Dette er slett ikke det eneste gangen jobber er blitt ødelagt på grunn av automatisk oppgradering til Windows 10.

Vi har tidligere fortalt om en elev som fikk sin matteoppgave ødelagt på grunn av tvungen oppgradering til Windows 10 les mer.

Søksmål i kø

Dette skal visstnok bare være starten, fordi flere amerikanske advokater forbereder søksmål mot Microsoft på grunn av uønsket oppgradering. Slike søksmål er heller ikke begrenset til USA – det meldes om en bruker i Israel som også har saksøkt Microsoft for uønsket oppgradering.

Microsoft svarer

– Vi har en god sak i retten. Oppgradering til Windows 10 er et valg som brukerne tar og Microsoft tilbyr også gratis kundestøtte for brukere som sliter med programvare fra selskapet. Brukerne har dessuten muligheten til å angre på oppgradering, det vil si at de kan gå tilbake til tidligere Windows-versjon, dersom de ønsker det, sier Microsoft i en uttalelse.

Kilder: seattletimes.com, Betanews.com
You may also like...

1 Response

  1. Judge sier:

    Hva med det faktum at Microsoft saboterer arbeidsverktøyet til millioner av bedrifter og brukere av Windows 7, og hvor det er helt umulig å få oppdateringer. Selv kan jeg ha tapt flere hundre tusen, men det er sinnet og frustrasjonen som er verst. Jeg vet at mange sliter med det samme og det er tilnærmet umulig å få hjelp. Det finnes merkelig nok 20 forskjellige løsninger på problemet og ingenting fungerer. Ikke en gang på helt ny innstallering. Nedlastningene tar også unormalt lang tid på disse «løsningene. 20 min for å laste ned 1 mb med 4G…

    Dette er helt bevvist og for å tvinge oss over på BB systemet Win10.

    Jeg ønsker å få til et massesøksmål, og med det formål å få erstatning og tvinge microsoft til å lage en SP2. Dette er ikke holdbart. Nå har de holdt på slik siden XP, og som fungerte UTMERKET!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *