Rydd i Windows med SlimCleaner

tools22

Det finnes veldig mange gratisprogrammer som kan brukes til å optimalisere Windows, men programmet SlimCleaner går andre veier. Andre brukere bidrar nemlig til å finne de beste løsningene for deg, nettskyen blir tatt i bruk for å gjøre dette mulig.

Tar i bruk nettskyen

Det som skiller SlimCleaner fra Ccleaner, og mange andre slike programmer, er bruk av sosiale tjenester i optimaliseringsprosessen, det vil si andre brukere kan si sin mening om installerte programmer.

Les også: Programvare for optimalisering

SlimCleaner bruker en algoritme som utviklerne kaller for «authoritative ranking», som samler inn rating fra brukerne, og tilrettelegger dette på en slik måte av du selv skal kunne vurdere om du skal beholde et program eller en prosess, eller forkaste disse. Som kvalitetssikring blir utviklerne varslet, dersom ratingen fra noen brukere avviker kraftig fra gjennomsnittet.

Bilde: slimwareutilities.com

Bilde: slimwareutilities.com

Det er lagt inn mulighet for intelligent defragmentering, automatisk oppdatering og forbedringer i eksisterende favoritter. Disse nyhetene gjør at programmet passer både for proffene og for personer som ikke er datakyndige – det mener i hvert fall utviklerne av SlimCleaner. I tillegg skal programmet by på verktøy for optimalisering av SSD-enheter. Videre har SlimCleaner en innebygd funksjon som sjekker om noen av de installerte programmene i PC-en din som trenger oppdatering.

Last ned

SlimCleaner kan lastes ned gratis fra slimwareutilities.com.

Kilde: Ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.