Fjern bakgrunn uten å klikke på bildet!


Ønsker du å fjerne bakgrunn fra et bilde kan du bruke Photoshop eller et annet bildeprogram, men dette krever kunnskap om hvordan du faktisk gjør dette.

Les også: Fotoapper for alle

Fjernes automatisk

Remove.bg er en gratis tjeneste som gjør dette såpass enkelt at du trenger faktisk ikke å klikke på selve bildet. Alt skjer automatisk. Det eneste du trenger å gjøre å laste opp et bilde og bakgrunnen fjernes uten at du trenger å gjøre noe.

Du får da opp bildet i to utgaver. Det ene er originalbildet og det andre er det samme bildet, men uten bakgrunn. Du kan så laste ned bildet ved å klikke på Download-lenken.

Denne tjenesten har foreløpig en del begrensninger. Den virker kun med personer, det vil si du får en feilmelding hvis du prøver et bilde med gjenstander i stedet for en person i forgrunnen. I tillegg er det begrenset hvor stort bildet er – grensen er satt til 0.25 megapiksler (for eksempel 625 × 400).

Bildet får hvit bakgrunn

Den tredje begrensningen er at tjenesten kan foreløpig ikke brukes til å erstatte en bakgrunn med en annen bakgrunn, men bildet får en hvit bakgrunn så du trenger egentlig ikke å gjøre noe mer hvis det er greit med hvit bakgrunn.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *