Norsk «papirnettbrett» imponerer

En norsk gründer driver med utvikling av et nettbrett som skal ligne ganske mye på vanlig papir. Nå står investorene i kø for å støtte prosjektet.

Det er Magnus Haug Wanberg og hans team som har jobbet med å utvikle konseptet i snart fire år, men selve lanseringen skjedde for et halvt år siden.
Produktet har fått stor oppmerksomhet internasjonalt og det er blitt forhåndssolgt i store mengder. Det er nå solgt for over 100 millioner kroner. Du finner hjemmesiden for reMarkable på getremarkable.com.

En av grunnene til suksessen skal være at gründerne skal ha fått til et produkt som blant annet Amazon, Apple og Samsung har prøvd å få til, men ikke lykkes, og det dreier seg om et nettbrett som gir den samme følelsen som man får nå man skriver eller tegner på papir.

Forsinket på grunn av feil

Gründeren sliter med tekniske problemer i programvaren – det skal ikke være feil i maskinvaren. Han fant en kritisk feil under testing og måtte utsette leveransen. Lansering vil sannsynligvis skje mot slutten av september. Dette skriver dn.no. Det kan nevnes at kommuniksjonsrådgiver Hans-Petter Nygard-Hansen har likevel fått tak i vidunderet og har skrevet om sitt førsteinntrikk på sin blogg.

Nyhetsoppslag fra BBC

Mange av de store nyhetsnettsidene i verden har skrevet om dette produktet. Her er en video fra BBC på bbc.com.

Presentasjon av reMarkable

Dette er en reklamevideo fra selskapet som selger reMarkable.

Kilder: E24.no, BBC

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *