Organiser dine radio-favoritter med RadioMaximus
RadioMaximus er et gratis program som kan brukes til å organisere og høre på radiostasjoner via internett. Du kan også bruke programmet til å ta opp lyd.

Les også: Radio på nettet

Grendesnittet er delt i verktøylinje på toppen, sidemeny på venstre siden med forskjellige verktøy og muligheter, og området i midten med selve radiostasjonene.

Menyvalg til venstre

Du finner flere muligheter vi menyvalget til venstre. Du finner dine favorittstasjoner via «Favorites». Er dette første gangen du bruker dette programmet vil du ikke finne noen stasjoner her. Du kan legge til dine favoritter ved å høyreklikke på en radiostasjon og velge «Add to favorites».

Du kan bruke «Search Stations» til å søke etter radiostasjoner, du kan for eksempel bruke søkeordet NRK. Du kan bla i radiostasjoner via «Browse Stations»-muligheten til venstre.

Finner du ikke en bestemt radiostasjon i programmet kan du legge inn nettadressen (URL) inn i programmet.

Støtter opptak

Du kan ta opp musikk fra en radiostasjon ved å klikke på en rød knapp (Record) nederst i programvinduet, eller du kan planlegge et opptak ved å høyreklikke på en bestemt radiostasjon og velge Schedule Recoring.

Flere stasjoner «samtidig»

Du kan spille flere radiostasjoner samtidig, eller rettere sagt du kan starte flere stasjoner samtidig, men kun lyd fra én av dem av gangen. Du kan selv skifte mellom disse.

Last ned

Du finner RadioMaximus på raimersoft.com. Du velger x32 hvis du har 32-bit Windows eller x64 hvis du har 64-bit Windows og klikker på Download-lenken. Vær oppmerksom på at du skal velge RadioMaximus og ikke RarmaRadio eller TapinTadio (det er faktisk fort gjort å velge feil Download-lenke, men det er enkelt å velge hvis du ser nærmere på tavlen).

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.