QuickViewer – lynrask bildeviser

Det finnes massevis av programmer som kan brukes til å vise bilder, inkludert programmet som er innebygd i Windows. Slike programmer har gjerne noen funksjoner som sin spesialitet. Hvis hastighet er viktig for deg bør du vurdere QuickViewer – dette programmet har som spesialitet å være veldig raskt på visning av bilder.

Les også: De beste fotoappene

QuickViewer støtter bildeformatene BMP, PNG, JPEG, DDS, ICO, TGA, TIFF, GIF, pakkeformatene ZIP, 7Z, RAR, CBR CBZ, og råfilformatene CRW, CR2, NEF, ARW og DNG.
Skal du ha et program som kun brukes til visning av bilder er QuckViewer midt i blinken for deg. Du kan velge om du bruke musen, verktøylinjen eller hurtigtaster for å navigere i programmet.

Selv om hastigheten er den viktigste egenskapen kan du bruke programmet til å rotere, kopiere, eller slette et bilde. Det støtter også fullskjermmodus. Videre kan du vise detaljert EXIF-informasjon for et bilde. Du kan eventuelt velge å åpne et bilde i filutforsker hvis du ønsker det.

Videre kan du med QuickViewer opprette bildekataloger. Det er samling av bilder på ett sted og som gjør at det blir enklere og raskere å søke etter bilder.

Brukergrenesnittet for QuickViewer er i utgangspunktet ganske minimalistisk, men du kan eventuelt gjøre det enda mindre ved å fjerne ikoner via View-menyen. Du åpner bilder via File, Open Image Folder, bla deg frem til en mappe for å se på bildene.

Last ned

Du finner QuickViewer på github.com – selve installasjonsfilen ligger på https://github.com/kanryu/quickviewer/releases – pakk opp ZIP-filen og kjør installasjonsfilen (QuickViewer.exe).

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *